fbpx

Lov na skriti zaklad

Hej ti, ali rad odkrivaš nove stvari na zanimiv in zabaven način? Potem si pravi za lov na skriti zaklad.

Kaj te čaka?

Super pustolovščina odkrivanja znanih in manj znanih Nazarskih zanimivosti, iskal boš skrivnostne sedi na poti do Vrbovškega zaklada.

Pred davnimi časi je na gradu Vrbovec namreč živel plemič Kondrad I. Vrbovški, ki je svoje bogastvo nepremišljeno zapravljal naokoli.

Govori se, da je njegova žena neke noči v okolici gradu skrila eno skrinjo zlatnikov za težke čase… a za zakladom se je izgubila vsaka sled in skrinje niso našli vse do današnjih dni.

Morda zaklad čaka prav tebe. A pozor, lahko ti ponagaja sam zlodej, ki ima v gradu Vrbovec svojo skalo. In ko ima hudič mlade, jih ima veliko… natančneje je pri nas to kar 11, saj te čaka 11 točk z izzivi in z vsako pravilno rešeno uganko, boš pridobil nov namig za naslednjo lokacijo.

A si še upaš?

Sreča je na strani pogumnih, zato veselo pot pod noge in s prvo QR kodo odkrij prvi izziv.

Prijavi se na anaji.oglasevanje@gmail.com  
ali 031 260 059 in sporoči željeni termin ter število pustolovcev.

Cena je 25 EUR za dve osebi, za vsako dodatno osebo je doplačilo 5 EUR. Priporočamo do 5 pustolovcev na ekipo za čim bolj doživeto in vznemirljivo dogodivščino. Prijavnino se lahko poravna na TRR ali osebno pred pričetkom igre.

Ob pričetku prejmeš prvo QR kodo, ki ti omogoči dostop do prvega izziva. Nato pot nadaljuješ po odkritih namigih ter na vsaki točki poiščeš novo QR kodo.

Če uspešno opraviš vse izzive, najdeš pot do skritega zaklada.