Popolna poroka

Čudovita lokacija srednjeveškega gradu Vrbovec z prečudovitim razgledom na okoliške alpe je popola lokacija za vajin popoln dan, ki ga bosta nosila v srcu vso življenje. Poroka na Hudičevi skali je čaroben trenutek, ki ga bosta z veseljem pripovedovala otrkom in vnukom.

Za vajin popoln dan

Postrežba in ponudba je pravo kulinarično doživetje izpod rok priznanih kuharjev, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Bogata ponudba jedi, vse od mesnih, morskih in veganski specialtet, ki ji dopolnjuje široka palet vin priznanih slovenskih in tujih vinarjev.

Srečno skupno življenje

Legenda pravi, da je skalo v središču gradu odvrgel sam hudič. In kdor obišče skalo in se je dotakne, mu ta odnese zlo, saj postane neviden za hudiča. Dotaknita se skale, da bota vajin dotik srca in sreča večna.

Poroka Hudičeva skala

Hudičeva skala, hudičeve skale, Nazarje, Savinjska, Savinjska dolina, Zgornja Savinjska dolina, Grad, Grad Vrbovec,

Vajina sanjska poroka

Poročni dan je tisti dan v življenju, ko mora biti vse popolno. To je tisti dan, ki se vtisne v srce za vedno. Doživite ga v Koroški hiši. Naj bo vajin najpomembnejši dan v življenju postavljen v prečudovito kuliso čudovitega gradu in narave z razgledom na okoliške alpe, ki bo vajin čarobni trenutek, ko bosta dahnila “usodni DA” ponesel v večnost ter prinesel srečo v življenju.

Hudičeva skala je čaroben kraj v samem srcu gradu, ki po izročilu odnaša zlo in prinaša srečo v življenju. Srečo, ki je poleg ljubezni vse kar potrebujeta za popolno življenje. Prijeten ambient, odlična kulinarika priznani kuarjev ter vrunska postrežba pa bota vajin dan nardila nepozaben za vse povabljene.

Veliko sreče, ljubezni in lepih trenutkov!

Poroka Hudičeva skala

Velike in male poroke

Vaš najlepši dan v življenju lahko organiziramo v majhni ali večji izvedbi. Vse do 180 svatov in več.

Civilni in cerkveni obredi

Civilni obred v grajski dvorani, grajskem dvorišču ali na Hudičevi skali, ter cerkveni obred v slovitem samostanu.

Kulinarika za vsakogar

Pripravimo vam pravo kulinarično doživetje z vrhunskim dobrotami v sodelovanju z priznanimi kuharji.

Izjemne fotografije

Za pravljične spomine in poročno fotografijo lahko izkoristite izjemno pokrajino in ter bogato dediščino.

Rezervirajte svoj termin

Popolna lokacija za popoln dan

Naj se vaša poročna pravljica prične na Hudičevi skali. Vodili vas bomo skozi dan, da bo vse teklo nemoteno in boste lahko samo uživali. Pomagali vam bomo organizirati vse potrebno za obred, naj bo civilni ali cerkveni. V našem čudovitem okolju vam bomo organizirali tudi poročno slavje z izbranimi kulinaričnimi okusi po vaših željah.

Grad Vrbovec je že desetletja med najbolj priljubljenimi lokacijami za poroke in poročna slavja. Ob prelepih dvoranah in vzdušju gradu v Nazarjih za poročni obred in slavje, samostana za sklenitev cerkvenega poročnega obreda in grajski kulinariki kot na dlani ponuja vse na enem mestu. Naj se vajina zgodba začne pisati na prizorišču, kjer si preteklost podaja roko s prihodnostjo.

Intimne ali velike poroke

Vzdušje in slavje po vajini meri

Poročna slavja

Grajska razvajanja in kraljevska ponudba

Civilni in cerkveni obredi

V grajskih dvoranah ali na prostem

Pomoč pri organizaciji poroke

Pri organizaciji poroke  vam pomagamo v celoti ali deloma

Poroka na skali
Hudičeva Skala
Poroka na skali

Umetniki Ustvarjanja Pravljic

Ker vajin dan šteje